Hulp bij het bestellen

Producten vinden via het hoofdmenu:

• Kies eerst de hoofdcategorie, bijv. “Wijnmaken”.
  • Kies de subcategorie, bijv. “Zuren & Ontzuurders”
  • Kies het aantal van het gewenste product en klik op de knop bestellen.
  • Het product wordt nu aan uw winkelwagen toegevoegd (rechtsboven in uw scherm).
  • Er verschijnt een pop-up met de vraag of je verder wilt winkelen of direct wilt afrekenen.
  • Herhaal deze stappen totdat je klaar bent met winkelen.

Producten vinden met de zoekfunctie

Vul in het zoekveld rechtsboven keywords voor het product dat je zoekt in (het systeem zal terwijl je typt suggesties doen). De zoekopdracht mag uit meerdere (keywords) woorden bestaan. Je kunt ook op productnummer zoeken.

De Winkelwagen

Klik in het menu (rechtsboven) op het winkelwagen-icoon of op de knop betalen als je wilt afrekenen. Hier kun je nog steeds producten verwijderen of aantallen aanpassen. Onderaan de winkelwagen verschijnen een aantal gerelateerde producten die direct mee te bestellen zijn.

De bestelling afronden

Heb je eerder besteld bij Braumarkt BV en ben je in het bezit van een account:

• Log in met uw e-mailadres en wachtwoord.
  • Kies de verzendwijze door een vinkje aan te klikken bij de gewenste verzendmethode.
  • Kies een betaalmethode door erop te klikken; klik daarna op de knop "verder".
  • Controleer je gegevens en bestelling en klik op “verder” om de bestelling te plaatsen.
  • Je bestelling is nu afgerond, je ontvangt een orderbevestiging per email.

Is dit je eerste bestelling bij Braumarkt BV en heb je nog geen account:

• Vul de velden met je gegevens in en klik op “verder”.
  • Vul je adres (factuur / aflever) gegevens in en controleer deze.
  • Kies de verzendwijze door een vinkje aan te klikken bij de gewenste verzendmethode.
  • Kies een betaalmethode door erop te klikken; klik daarna op de knop "verder".
  • Controleer je gegevens en bestelling en klik op “verder” om de bestelling af te ronden.
  • Je bestelling is nu afgerond, je ontvangt een orderbevestiging- en een welkomst-email.