Bij Braumarkt kun je online betalen met de volgende betaalmogelijkheden:

• Betalen met iDeal
  • Visa credit card
  • Mastercard credit card
  • Paypal (Wat is Paypal?)
  • Maestro
  • Braumarkt giftcard
  • Vooruitbetaling per bank

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat gekoppeld is aan je internet bankprogramma. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, geen bestanden te downloaden en geen account aan te maken bij iDEAL. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de voor jouw vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

In zes stappen met iDeal betalen:

1. Maak de bestelling en kies iDEAL als betaalmethode
  2. Selecteer de bank waarmee je bankzaken online regelt
  3. Daarna kom je direct in je internet bankprogramma
  4. Controleer de reeds ingevulde gegevens van je bestelling
  5. Keur de betaling goed en ontvang de bevestiging van de bank
  6. Keer terug naar de webshop en bestelling en betaling zijn afgerond

Voor iDeal betalingen worden geen kosten in rekening gebracht.

Credit card

Bij Braumarkt BV is het mogelijk met MasterCard of VISA te betalen. Dit gebeurt via een (HTTPS) SSL-beveiligde server, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurt.

Na verificatie kan je bestelling (op werkdagen) direct verstuurd worden.

Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Voor Credit card betalingen worden geen kosten in rekening gebracht.

Vooruitbetaling per bank

Kies je voor vooruitbetaling, dan wordt je bestelling verwerkt als de betaling bij ons binnen is.

Vergeet niet je bestelnummer (vermeld bij de bevestigingsmail) te vermelden bij de betalingsopdracht!.

Rabobank nr. 1383.52.372

t.n.v. Braumarkt BV

Markerkant 1111

1316AE Almere

IBAN: NL24RABO0138352372

BIC CODE: RABONL2U.

Paypal

Veilig en gemakkelijk online betalen via je eigen PayPal account.. Je hebt enkel je e-mailadres en PayPal-wachtwoord nodig. Op de website van PayPal kun je meer informatie vinden.

Kies PayPal als betaalmethode.

Je wordt doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van PayPal

Log in met je PayPal-account.

Bevestig de betaling.

Voor Paypal betalingen worden geen kosten in rekening gebracht.

Braumarkt Cadeaubonnen

Betalen met een Braumarkt Cadeaubon:

Kies Brouwmarkt Cadeaubon als betaalmethode.

Klik op Bestelling plaatsen

Klik op Cadeaukaarten

Vul bij kaartnummer het nummer in wat onder de barcode op de kaart staat

Kras het laagje op de kaart weg met de beveiligingscode en vul deze code in op het scherm

Klik op Voeg korting toe